De allround multimedia specialist in hartje Eindhoven!


Wij zijn gespeciliaseerd in telefonie, accessoires, computer en toebehoren, alarm en beveiligingssystemen, gadgets, tv en audio oplossingen.

Door ons breed assortiment en producten kunnen wij een brede groep klanten helpen bij hun vraagstukken. 1 adres voor al uw vraagstukken. Of u nu beltegoed nodig heeft, een nieuwe telefoon, of een bestaande of nieuwe telefoonabbonent wilt aansluiten wij helpen u graag daarbij. Multimedia centre Eindhoven is uw winkel als het gaat om al uw multimediale oplossingen.Wij beschikken over de juiste vakmensen en deskundigheid. Kwaliteit snelle service en betrouwbaarheid mag u van ons verwachten. Wij gaan discreet met uw eigendommen om en waarborgen altijd uw privacy. Wij bieden tevens garantie op onze verkochte en gerepareerde producten.

Vriendelijk & behulpzaam


Ons team van experts zijn vriendelijk en altijd behulpzaam.

Wij behandelen je altijd zoals wij zelf ook behandeld willen worden. Heb je een vraag over onze producten? Kom langs en stel het aan ons! Wij zetten ons graag in voor al je vragen en hebben altijd wel de beste oplossing!


Of het nu gaat over een reparatie of een ander specifiek product, onze vriendelijke medewerkers staan 6 dagen in de week klaar!

Ruim assortiment

Door ons breed assortiment en producten kunnen wij een brede groep klanten helpen bijhun vraagstukken. Éen adres voor al uw vraagstukken.

Lees meer

Service gericht

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf waarbij servicegerichtheid, kwaliteit en de klantcentraal staat.

Lees meer

Scherpe prijzen

Wij beschikken over de juiste vakmensen en deskundigheid waardoor we u altijd de scherpste prijzen kunnen bieden.

Lees meer

De one-stop multimedia centre,
van Eindhoven!