De specialisten in reparaties!


Wij hanteren vlijmscherpe prijzen. Bij ons kunt u terecht voor al uw reparaties voor dezelfde kwaliteit óf beter tegen een betaalbare prijs!

Multimedia Centre Eindhoven is een reparatie-, herstelbedrijf, gespecialiseerd in reparatie van smartphones en tablets van de merken Apple, Samsung, HTC, Blackberry, Nokia, Huawei, Sony en LG. Onze reparateurs zijn specialisten, laat uw reparaties aan Multimedia Centre Eindhoven over. Bij elke reparatie ontvangt u een netjes BTW factuur voor uw boekhouding of verzekeraar Wij zijn zes dagen in de week open en staan klaar voor al uw wensen.
Merken

Alle onderdelen, alle reparaties. Klaar terwijl je wacht!

Multimedia Centre Eindhoven

Waarom Multimedia Centre Eindhoven?

Door onze brede assortiment en producten kunnen wij een brede groep klanten helpen bij hun vraagstukken. Een adres voor al uw vraagstukken. Of u nu beltegoed nodig heeft, een nieuwe telefoon, of een bestaande of nieuwe telefoonabonnement wilt aansluiten, wij helpen u graag daarbij. Multimedia Centre Eindhoven is uw winkel als het gaat om al uw multimediale oplossingen. Wij beschikken over de juiste vakmensen en deskundigheid. Kwaliteit snelle service en betrouwbaarheid mag u van ons verwachten. Wij gaan discreet met uw eigendommen om en waarborgen altijd uw privacy. Wij bieden tevens garantie op onze verkochte en gerepareerde producten.